Toto Cutugno va concerta la Cluj în luna martie

Cântărețul italianToto Cutugno va concerta pe 13 martie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul se va numi „Best Of” și își propune să răsfețe toate admiratoarele, la numai câteva zile după ziua acestora, cu hiturile care l-au consacrat „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992”, „Figli”.

„Sunt foarte legat emoțional de această țară, pentru că am cunoscut mulți români cu care am lucrat și am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă”, declara artistul italian după ce a cântat pentru prima oară în România în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci și până în prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune.

Ultima dată, Toto Cutugno a susținut un concert în România anul trecut, la Sala Palatului din București.

Artistul a vândut peste 150 de milioane de albume și a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreți celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé și Ricchi e Poveri. Toto Cutugno a rămas singurul cantautor italian care a câștigat concursul Eurovision, în 1990. Melodia sa „L’italiano”, înregistrată in 1983, este cântată de peste 160 de interpreți din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

[stextbox id=”custom”]

Preturile biletelor pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 martie 2016 sunt urmatoarele: 
—350 lei (categoria VIP)
—300 lei (categoria 1)
—250 lei (categoria 2)
—200 lei (categoria 3)
—150 lei (categoria 4)
—100 lei (categoria 5)

Biletele se găsesc din data de 27 ianuarie 2016 în următoarele locații: casa de bilete a Sălii Polivalente, Librăria Librarium Universității, la agenția de bilete a Teatrului Național, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio și in agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, biletmaster.ro, eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, ticketnet.ro.

[/stextbox]

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu