La Cluj s-a lansat un nou centru pentru închirierea autovehiculelor premium: Axis – Mobility & Holiday

Sediul Axis – Mobility & Holiday inaugurat la Cluj în 15 mai 2021 oferă experiență de închiriere a la cele mai înalte standarde de calitate. Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o selecție de peste 150 de autovehicule premium, marca Mercedes-Benz.
Modelele Mercedes-Benz au o vechime medie de 5 luni. Misiunea Axis este de a deservi o clientelă exigentă, atentă la detalii, cu ajutorul echipei care lucrează zi de zi pentru rezolvarea eficientă a cerințelor acesteia.

În plus, Axis garantează că întotdeauna clienții vor primi modelul cu specificațiile solicitate la rezervare. Oferă și serviciul de livrare personalizată, indiferent de locația clientului.
Indiferent de oraș, AXIS – Mobility & Holiday oferă clienților soluții de mobilitate
Axis – Mobility and Holiday este un serviciu național de închirieri autovehicule și autorulote care este capabil să răspundă cererilor din orice oraș datorită rețelei sale naționale. Cu hub-uri operaționale în București, Constanța, Cluj-Napoca și Sibiu, Axis asigură clienților săi același nivel de satisfacție oriunde ar putea merge.
Indiferent dacă nevoile sunt legate de o călătorie business, una de weekend sau vacanțe în destinații exotice, Axis – Mobility & Holiday oferă clienților săi vehicule potrivite pentru orice ocazie.

Despre Axis – Mobility & Holiday
Axis – Mobility & Holiday face parte din Perini Lang Holding, care include următoarele companii: Autoklass Center (unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai mărcii Mercedes-Benz din România, Romstal Imex (lider în distribuție echipamente sanitare pentru construcții pe piața românească, Valrom Industrie (conducte și platic producător de accesorii), Valplast Industrie (producător de tuburi din PVC), Belform Prod (căzi și hidromasaj producător de cabine de duș), Central Service Instal (servicii de instalare), Dezim Development (investiții imobiliare), IOS Software Solutions (servicii IT), City Garden (importator și distribuitor de plante interioare și exterioare) și terenuri și construcții (cultivarea cerealelor BIO). Cu o experiență de 3 de ani pe piața de închirieri auto de lux, Axis – Mobility and Holiday oferă experiența de închiriere a autovehiculelor premium Mercedes-Benz la cele mai înalte standarde de calitate. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o selecție de peste 150 de vehicule cu vechime medie de 5 luni.
Axis – Mobility and Holiday înseamnă că, oriunde vă veți duce, veți conduce cu stil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu