Incendiu puternic în parcul Tetarom I. Avertisment ISU: “Rămâneți în incinte. Nu deschideți geamurile”

Incendiu Tetarom 1

UPDATE 2

Pompierii au reușit să stingă aproape în totalitate incendiul. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, mr.Andrei Biriș, se intervine pentru stingerea ultimelor focare active ale incendiului.

Focarele incendiului au fost localizate, degajările de fum sunt minime, de la câteva focare care ard mocnit”, a declarat reprezentantul ISU Cluj.

Foto: Dan Bodea

UPDATE

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit la societatea la o hală care ar aparține firmei de construcții GMG Construct.

Hala a ars în totalitate.

Știrea inițială

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit în această dimineață la o hală din parcul Tetarom I, pe Tăietura Turcului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a recomandat locuitorilor din zonă să rămână pe cât posibil în incinte, să închidă geamurile, să nu se expună la fum și să respecte recomandările pompierilor. Incendiul a fost semnalat și printr-un mesaj al sistemului de avertizare RO-ALERT în jurul orei 7:00.

UPDATE: Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment. Hala afectată are o suprafață de cca 600 mp, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple.

Vom reveni cu detalii.

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Incendiu Tetarom 1

Distribuie:

Postaţi un comentariu