În luna decembrie se mai primesc nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație

Fundația Pentru Comunitate anunță că, la fel ca în anii precedenți, premiază 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor. Premiul constă dintr-un trofeu, realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Cei interesați să facă nominalizări pot găsi detalii și formularul de nominalizare online la adresa https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

„Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor”, se mai arată într-un comunucat de presă dat publicității vineri.

„Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație”, este însemnul reprezentanților Fundației Pentru Comunitate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu