Filarmonica de Stat “Transilvania”, în continuare fără manager. Note sub 7 pentru toți candidații

Foto credit: Filarmonica de Stat "Transilvania"

Niciun candidat pentru postul de manager al Filarmonicii de Stat “Transilvania” nu a obținut nota de trecere, informează Consiliul Județean Cluj prin intermediul unui comunicat de presă. Rareș Sângeorzan, propus de sindicatul din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania, este director interimar.

La concursul de proiecte de management organizat pentru Filarmonica de Stat „Transilvania”, s-au înscris cinci candidați.

În urma desfășurării primei etape, cea de analiză a proiectelor de management depuse, niciun candidat nu e reușit să obțină nota minimă prevăzută de lege, respectiv 7. Astfel, notele primite în cadrul primei etape de către cei cinci candidați înscriși, sunt: 6,17; 5,73; 6,17; 6,73 și 6,53.
Notarea s-a făcut în baza criteriilor și subcriteriilor de notare a proiectelor de management aferente concursului, propuse și aprobate de comisie.

Componența comisiei de concurs a fost următoarea:
Președinte: Vákár István-Valentin– Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj;
Membri: Diana Asinefta Moș – Rectorul Universității Naționale de Muzică București;
Doru Orban – Managerul Filarmonicii Arad.

În această situație, conform prevederilor legale în vigoare, procedura de concurs pentru ocuparea postului de manager în cadrul Filarmonica de Stat „Transilvania” va fi reluată în termen de 30 de zile de la afișarea rezultatelor, transmite CJ Cluj.

Citiți și:

Filarmonica de Stat „Transilvania” are un nou manager. Tot interimar

Indignare a angajaților Filarmonicii din Cluj după numirea directorului interimar. Cum își motivează Alin Tișe decizia

Distribuie:

Postaţi un comentariu