Soluţii inovatoare pentru un zâmbet perfect!

Inovaţia de care ne bucurăm la nivel tehnologic se face remarcată şi în domeniul medical, serviciile de stomatologie incluzând acum împletirea perfectă dintre profesionalismul medicilor specialişti şi aparatura performantă. Astfel, vizita la cabinetul stomatologic se poate transforma în cea mai eficientă experienţă, atunci când dorim să avem un zâmbet strălucitor şi sănătos.

Implantul dentar, o soluţie eficientă pentru problemele manifestate la nivelul cavităţii orale

Un zâmbet strălucitor înseamnă, în primul rând, o dentiţie completă. Pierderea unui dinte afectează semnificativ aspectul general al danturii noastre, astfel că vom încerca să descoperim rapid cea mai eficientă modalitate prin care putem remedia pierderea. Un dinte distrus şi devitalizat va lăsa un spaţiu gol, care poate fi completat cu un implant dentar. Este cea mai eficientă formă de protetică dentară, acceptată de către organism şi foarte durabilă.

Procedura de implantare a rădăcinii din titan nu este solicitantă, astfel că ne vom putea bucura de un dinte nou şi perfect funcţional în foarte scurt timp. Vom apela la implantologia dentară atunci când dintele natural a fost distrus, indiferent de cauză. Fie că nu am tratat din timp o carie, am suferit un accident în zona feţei sau gingiile noastre manifestă o afecţiune severă, dintele natural este posibil să nu mai fie salvat, astfel că implantul din titan va reprezenta alternativa cea mai eficientă. Dentiţia îşi va recăpăta funcţionalitatea şi aspectul, noi bucurându-ne de o sănătate orală normală.

Faţetele dentare: un pas către un zâmbet perfect!

Frumuseţea zâmbetului nostru contribuie semnificativ la menţinerea unei stări generale bune şi la sporirea încrederii în sine. Vom încerca permanent să descoperim cele mai eficiente modalităţi prin care putem reda strălucirea zâmbetului, faţetele dentare reprezentând una dintre soluţii. Faţetele dentare reprezintă o lucrare estetică şi protetică fixă, realizată din ceramică presată. Sunt foarte subţiri, deţinând un rol protector şi de mascare a imperfecţiunilor manifestate la exteriorul dinţilor. Faţetele dentare îmbunătăţesc aspectul general al danturii şi sunt destinate, în principal, dinţilor frontali.

Vom opta pentru montarea de fatete dentare atunci când dorim să acoperim smalţul dentar ciobit, fisurile de la nivelul exterior al dintelui sau petele pigmentare severe. Aplicarea faţetelor dentare presupune o procedură simplă, iar întreţinerea acestora nu aduce mari modificări în rutina de îngrijire orală zilnică, impunând însă mare atenţie alimentaţiei şi băuturilor consumate, dar şi efectuarea de controale medicale periodice. Deşi este o procedură foarte accesibilă şi uşor de efectuat, există totuşi contexte care nu permit aplicarea faţetelor dentare.

Persoanele care ştiu că obişnuiesc să scrâşnească din dinţi, au plombe foarte mari sau au o dentiţie poziţionată rotit sau înghesuit, manifestă o ocluzie în care dinţii se întâlnesc cap la cap, sau au o dantură excesiv fisurată şi crăpată, nu pot lua în consideraţie această procedură de înfrumuseţare a danturii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu