Carambol cu 40 de mașini pe noua autostradă

Traficul rutier a fost întrerupt duminică dimineață pe recent inaugurata porțiune din autostrada A1, în judeţul Alba, pe sensul Sebeş – Cunţa, din cauza unor tamponări în care au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule.

Conform primelor informaţii primite, o persoană a fost rănită. Pe partea carosabilă s-a format polei, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia rutieră a deviat circulaţia pe vechea rută, prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7. Duminică dimineață,  judeţul Alba s-a aflat sub o atenționare meteorologică de ceaţă şi depunere de chiciură.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. mircea pop says:

    De ce nu spuneti adevarul? Consecinta a provizoratului si neprofesionalismul cadrelor de conducere din cadrul CNADNR si unitatiilor din subordine
    La conducerea CNADNR in perioada iunie 2012 – pana astazi au fost sau sunt persoane cu delegatie ( de exemplu Mircea Pop iunie 2012 – septembrie 2013 a carui mari realizari au fost sindrofia din februarie 2013 cand majoritatea drumurilor erau inchise datorita viscolului sau organizarea nuntii ficei la un castel din Italia avand drept sponsori antreprenori care au contracte cu CNADNR-ul), iar la conducerea majoritatii subunitatiilor, DRDP Brasov, Timisoara si Cluj sunt profesionisti cu carnet de membru PNL (numiti in functie de fostul ministru Ovidiu Ioan Silaghi care in cerc restrains a afirmat ca numeste in functie membrii de partid si nu profesionisti) – directorolul de la Timisoara si Cluj sunt de profesie ingineri mecanici.

Postaţi un comentariu