Au fost prelungite cu încă două săptămâni măsurile anti-COVID-19 din Cluj-Napoca și din comunele Florești și Tritenii de Jos

Foto: Transilvania Reporter

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj (CJSU) a hotărât astăzi prelungirea cu încă 15 zile, începând din data de 05 noiembrie, a măsurilor restrictive pentru evitarea răspândirii infecției cu coronavirus în Cluj-Napoca și comunele Florești și Tritenii de J|os. Măsura vine urmare a menținerii ratei de peste 3 la mia de locuitori în aceste localități, respectiv Cluj-Napoca – 5,88, Florești -5,53 și Tritenii de Jos – 5,21.

De asemenea,  CJSU a decis continuarea cursurilor din toate unitățile de învățământ din cele trei localități în scenariul 3 și pentru următoarele 14 zile.

O altă prevedere adoptată de CJSU Cluj are în vedere luarea de restriții și pentru comunele Buza – 3,37 rată la mia de locuitori în ultimele 14 zile, Frata – 3,57, Iclod – 4,14, și Țaga – 3,43, începând cu data de 06.11.2020 ora 00.00. Începând cu aceeași dată, s-a dispus trecerea la scenariul 3 de funcționare pentru toate unitățile de învățământ din comunele menționate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu