Baschet / Derby-ul Ardealului decis in ultimele secunde

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa lui Dorin Pintea, U-BT Cluj, a pierdurt la limita, scor 82-83, infruntarea cu CSU Sibiu, din cadrul etapei a V-a a Ligii Nationale de Baschet Masculin. Clujenii au dat senzatia ca pot sa gestioneze tensiunea partidei si chiar au stapanit jocul in primele doua sferturi, asigurandu-si la un moment dat un avans de 10 puncte.

Pauza mare nu a fost de bun augur pentru baschetbalistii clujeni care au revenit pe parchet deconcentrati si incapabili sa faca fata jocului excelent al sarbului Bojovic, acesta fiind practic omul care a readus gruparea sibiana in joc. Finalul a fost unul incandescent. LeVar Seals, fostul jucator al celor de la U-BT, a punctat in urma a doua lovituri libere si a stabilit diferenta minima de la finalul partidei.

Capitanul gazdelor, Mihai Silvasan a avut sansa de a intoarce rezultatul in ultima secunda a meciului dar aruncarea sa nu a trecut prin inel si sibienii isi i-au astfel, revansa dupa ce in sezonul trecut au fost eliminati de clijeni din sferturile de finala ale campionatului. Intr-un alt meci din cadrul etapei a V-a CS Universitatea Cluj a pierdut, scor 64-76, pe teren propriu in fata formatiei Energia Targu Jiu. Echipa lui Carmin Popa ramane astfel, singura trupa din LNBM fara victorie in actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu