Pedepsit / ”Guriță” tace două etape

Cosmin Contra va da indicații din tribune următoarele două meciuri, din cauza suspendării dictate de Comisia de Disciplină

Antrenorul echipei Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a fost suspendat pentru două etape și amendat cu 5.000 de lei, pentru că a fost eliminat de arbitrul băimărean Cristian Balaj, după fluierul final al partidei pierdută de prahoveni, scor 0-1, la Mediaș în fața formației locale Gaz Metan.

După fluierul final al meciului, centralul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului Cosmin Contra, din cauza injuriilor pe care acesta din urmă i le-a adresat. „Vreau să-mi cer scuze pentru ieşirea pe care am avut-o după finalul meciului de la Mediaş, în momentul în care arbitrul Cristian Balaj mi-a arătat cartonaşul roşu. Ştiu că reacţia mea a lăsat o imagine neplăcută şi regret cele întâmplate. Îmi cer scuze faţă de suporterii echipei noastre, faţă de ceilalţi antrenori şi faţă de toţi cei care s-au simţit lezaţi de gestul meu”, a spus Contra în fața Comisiei de Disciplină.

Distribuie:

Postaţi un comentariu