Electric Castle caută 250 de voluntari

Foto: Dan Bodea

Electric Castle Festival deschide, astăzi, 17 martie, selecția de voluntari pentru ediția 2016 a festivalului. Toți cei care doresc să facă parte din echipa festivalului se pot înscrie online, aici. Termenul limită este 25 martie.

Voluntarii sunt o parte importantă a echipei de organizare. Ei sunt cei care îi ghidează pe participanți și le oferă informații despre evenimentele și spațiile festivalului, contribuie la organizarea activităților de peste zi, iar cei pricepuți la limba engleză au ocazia de a pătrunde în culise și de a fi ghizii artiștilor invitați în festival pe durata șederii acestora la Cluj. Evenimentele zilnice, spațiile special amenajate pentru relaxare și mulțimea de activități care se întâmplă 24 de ore din 24 nu ar fi posibile fără suportul voluntarilor.

Citiți și: Skrillex, la Electric Castle 2016! Artistul american, pentru prima dată la un festival din România

Recrutarea începe mai devreme anul acesta

„Am dat startul selecției de voluntari mai devreme anul acesta pentru că dorim să le oferim o experiență completă și de care ei să profite pe termen lung, nu doar în perioada festivalului. Cei care vor fi selectați vor trece prin mai multe activități de training care să îi pregătească pentru eveniment, dar și în dezvoltarea lor personală”, spune Ioana Lepădatu, coordonatorul departamentului „Voluntari” din cadrul festivalului.

Condiții

Singurele condiții pentru voluntari sunt să aibă vârsta de 16 ani împliniți și să fie disponibili în perioada 14-17 iulie, dar și în timpul trainingurilor și pregătirilor dinaintea evenimentului. Cunoașterea unor limbi străine sau experiența în eveniment pot constitui avantaje, dar nu sunt obligatorii. În total, sunt deschise peste 250 de poziții de voluntari.

Cum a fost anul trecut la Electric Castele?

Efectul Electric Castle: cizmele de cauciuc se vând ca pâinea caldă

Electric Castle în fotografii (I). Plouă, e frig și e noroi, dar petrecerea-i în toi

Trei studenți au vândut cizme pentru a-și face bani de Electric Castle. După șase ore, și-au scos afacerea la licitație

Electric Castle în fotografii (II). Curcubeu și lasere pe cerul Bonțidei. Pelerinele se pun în cui, cizmele rămân „în picioare”

Electric Castle în fotografii (III). Rudimental, într-o formulă extinsă, în premieră pentru România. „Feel the love”, apogeul show-ului

Electric Castle în fotografii (IV). Prodigy, show incendiar la Bonțida

Reportaj. Festival de manele, dincolo de porțile Electric Castle. De vorbă cu „lumea de afară”

1 Comentariu

  1. Dragos-Roman Sidonia spune:

    As avea o intrebare..Cate ore va trebui sa stam acolo si ce conditii vom avea?

Postaţi un comentariu