Efectul Electric Castle: cizmele de cauciuc se vând ca pâinea caldă

Foto: Dan Bodea

Electric Castle Festival și-a deschis astăzi porțile, începând cu ora 12:00, deși inițial acest lucru era programat pentru ora 10:00.  Cu toate că vremea de afară nu este deloc prietenoasă cu petrecăreții, aceștia nu se dau bătuți, înarmându-se cu pelerine și cizme de cauciuc. Pentru o bună organizare în acest sens și pentru a știi exact care este starea vremii la Bonțida, a fost creat un site simpatic care a devenit deja viral,  ploualabontida.com, updatat în timp real. Tot astăzi, s-a „născut” o nouă pagină pe Facebook, Kit de ploaie EC , de unde cei interesați își pot comanda tot ce trebuie pentru ca ploaia să nu stea în calea distracției.

ploua la bontida

 

Clujenii, dar nu numai, postează poze cu cizme, cu pelerine, își fac recomandări în acest sens. „Clujenii mei pe picior ~40-41: aveți o pereche de cizme de gumă de-împrumutat Electri Castle? (n-aș mai cumpăra una, că deja am două dar împrăștiate prin țară)”, scrie o clujeancă pe o rețea de socializare.

Foto: Mircea Andres

Foto: Mircea Andreas

10507042_10207354926175249_1054692820351830305_o

Sursa: Facebook

11541921_10153127416423611_3074169642085989950_n

Foto: Facebook

Un centru comercial din Cluj, a pus chiar un afiș prin care anunță că nu cizmele de cauciuc s-au epuizat. Mai mult, pe rețelele de socializare a apărut o nouă strategie de promovare a evenimentelor, pe spatele festivalului : „Nu mergi la Electric Castle! Foarte bine! Hai la evenimentul nostru!” .

„Norocoșii” care au pelerine nu se sfiesc să le posteze

„Norocoșii” care au pelerine nu se sfiesc să le posteze

Ei au mai găsit cizme

Pe vremea când încă se găseau cizme

Soluția alternativă: cizmele artizanale realizate din pungi de gunoi și bandă adezivă

Soluția alternativă: cizmele artizanale realizate din pungi de gunoi și bandă adezivă

Tot pe rețelele de socializare, cei dezamăgiți de vreme au început să își vândă în biletele sau abonamentele, prețurile fiind de cele mai multe ori mai mici decât cele oficiale, unde să mai punem faptul că abonamentele pe patru zile sunt sold out de acum o lună. Abonamentele full se vând cu 200 de lei, 350 de lei sau chiar cu 400 de lei. Cele mai ieftine bilete de o zi se găsesc la 50 de lei, în timp ce biletele care îți asigură accesul pe o zi achiziționat de la organizatori costă 159 de lei.

ilete

Zona de camping este compromisă din cauza noroiului, astfel încât unii participanți au început să își caute cazare în sat. Deocamdată, problemele legate de cazare nu au devenit virale, petrecăreții preferând, înainte de toate, să găsească soluții în mediul offline. Cu toate acestea, au început să apară oferte de cazări pe pagina de Facebook a festivalului, ofertele fiind avantajoase.

Anul acesta organizatorii estimează că vor veni la Bonțida pe parcursul celor patru zile de festival peste 100 de mii de participanți. „Avem șase scene acum, suprafața festivalului a crescut foarte mult astfel încât să poată cuprindă diversitatea de activități propuse. Pe lângă cele 223 de concerte, pe întreaga durată a zilei avem activități foarte diverse, proiecții de filme, o zonă de fashion foarte interactivă, showcase de vyniluri, zone de relaxare unde pot fi găsite cărți și reviste, workshop-uri de industrie muzicală și nu doar. Pentru iubitorii de sport extrem, anul acesta avem cel mai mare traseu de Dirt amenajat vreodată în România (Dirt Redbull)”, a precizat Renate Roca-Rozenberg, Pr-ul evenimentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu