Comedy Cluj/ Recomandările zilei de miercuri

Filmul Usturoi rulează, miercuri, în cadrul festivalului Internațional Comedy Cluj.

Vă recomandăm, din programul zilei de miercuri:

“Josephine” (regia Anges Obadia) – ora 17:30, Universitatea Sapientia
Are aproape 30 de ani, e nefericită din pricina siluetei imperfecte și locuiește cu…Brad Pitt, adică pisica ce poartă numele celebrului actor. Vestea căsătoriei surorii sale e picătura ce umple paharul. Se vede nevoită să inventeze o poveste de dragoste cu un chirurg brazilian. Doar ca nevinovata minciună va genera o mulțime de aventuri.

“Pot să mă las când vreau” (regia Sydney Sibilia) – ora 18:00, Cinema Florin Piersic
La doar 35 de ani, Pietro Zinni este un cercetător universitar proaspăt concediat. Se vede nevoit să găsească soluții pentru a se întreține, drept urmare pune bazele unei bande criminale. Recrutează cei mai buni foști colegi, experți în diverse domenii. Macroeconomia, chimia teoretică, antrologia și arheologia se dovedesc a fi perfecte pentru a evolua în cariera de gangster. Un succes imediat și exploziv care le schimbă complet viața. “Pot să mă las când vreau” este inclus în Competiția Oficială Comedy Cluj 2014.

“Ambulanța morții” (regia Mark Bodzsar) – ora 19:30, Universitatea Sapientia
Un tânăr medic de ambulanță ia contact direct cu viața de noapte și cu adevărul crud: moartea nu selectează, însă omul o face. Dezertor din armata croată în 1992, pe jumătate sârb, pe jumătate maghiar, Milan realizează că echipa de pe ambulanță își selectează pacienții. În timp ce e ocupat cu salvarea vieților, Milan descoperă o întreagă afacere bazată pe euthanasia ilegală. Un personaj care cunoaște toate fațetele morții într-o comedie neagră de neratat!

“Usturoi” (regia Lucian Alexandrescu) – ora 20:30, Cinema Florin Piersic
Producție independentă scrisă și produsă de Radu Băzăvan (groparu.ro), comedia “Usturoi” spune povestea lui Eremia, un copil de etnie romă dintr-un sat uitat de lume, și a prietenului său cel mai bun, Nicușor. Din dorința de a-și ajuta fratele mai mare pentru a se căsători cu fata unui clan bogat, Eremia își convinge prietenul să fugă la oraș pentru a deveni actori și a-și depăși condiția de copii sărăci. Pe drum, trec prin tot felul de încercări, sunt la un pas de a-și pierde viața, dar reușesc să ajungă cu bine la Cluj. Planul lor de a deveni actori dă greș, sunt întorși acasă cu mașina Poliției, dar pe drum află un secret care îi va ajuta să salveze situația.

“Song e Napule” (regia Antonio Manetti, Marco Manetti) – ora 22:00, Casa TIFF

Paco este proaspăt absolvent de Conservator însă cu greu își poate găsi un loc de muncă. Urmează sfatul mamei sale de a se angaja în Poliție și ajunge în plină anchetă asupra unei crimei. Fără voia sa, trebuie să fie personajul cheie care se infiltrează într-o trupă muzicală pentru a demasca un ucigaș. Un moment dramatic în existența lui Paco care riscă să-și pună viața în pericol.

Postaţi un comentariu