5.000 de carduri Bike Sharing vor fi disponibile începând de miercuri

Cardul Bike Sharing poate fi ridicat la sediul central al Primăriei Cluj-Napoca sau la unul dintre sediile de cartier / Foto: Dan Bodea

Începând de miercuri, 1 iunie, Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziția clujenilor încă 5.000 de carduri pentru sistemul de Bike Sharing. Până în prezent au fost eliberate 6.000 de carduri, iar interesul clujenilor pentru bicicletele de închiriat se menține crescut.

Citiși și: Transilvania Reporter a testat sistemul de bike sharing: biciclete avem, drumuri ne mai trebuie

Clujenii care doresc să intre în posesia acestor carduri, trebuie să facă o cerere online AICI, după care se pot prezenta la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, de pe strada Moților nr 7, sau la primăriile de cartier pentru eliberarea cardurilor. Eliberarea acestora se face pe baza cărţii de identitate și în urma semnării unui contract care conține condițiile de utilizare.

Citiți și: Sistemul de bike-sharing, interes crescut pentru clujeni: peste 4.200 de carduri au fost eliberate într-o lună

Bicicletele vor putea fi utilizate gratuit timp de o oră, pe bază de carduri personale, în conformitate cu prevederile regulamentului și contractului pe care aceștia îl încheie cu municipalitatea.

tarife

Clujenii vor putea circula gratuit 60 de minute, după care va exista un sistem de taxare progresiv. Regulamentul de utilizare a serviciului de închiriere în regim de self-service poate fi consultat AICI.

Citiți și: Radu Mititean, director executiv CCN: „Nicio pistă din Cluj-Napoca nu respecta standardele și bunele practici în domeniu”

Sistemul de bike-sharing are concurență: se deschid centrele studentObike

Postaţi un comentariu