WineUp 2016 va avea și o degustare jurizată de vinuri

Imagine de la ediția precedentă a târgului | Foto: WineUp in Transylvania

Târgul de vinuri WineUp in Transylvania are loc între 1 și 3 aprilie 2016. Vor fi 22 de expozanți invitați la standurile WineUp, un program de masterclassuri apreciat de organizatori ca fiind „valoros și ofertant”,  o serie de evenimente de socializare marca WineUp In the City, dar și o noutate: WineUp Official Selection.

„ArtVinium își dorește prin acest târg să ofere un concept integrat prin care să promoveze cu adevărat calitatea vinurilor românești, dar și să intervină activ în educarea publicului larg și în creșterea serviciilor din domeniul ospitalității, urmând reperele și tendințele internaționale”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor, compania ArtVinium.

Potrivit comunicatului, a doua ediție WineUp Fair in Transylvania pregătește o suită premium de producători și importatori care își vor expune și promova vinurile de calitate. Vizitatorii târgului vor putea nu doar să deguste aceste vinuri, ci să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, ambasadori de brand, producători care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor.

Lista de expozanți până în acest moment este compusă din: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gîrboiu, Crama Carastelec, Gitana Winery, Chateau Vartely, Liliac, Gramma, Petro Vaselo, Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Vinimondo, Cramele Recaș, Crama Rătești, Crama Oprișor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis.

Noutatea acestei ediții o constituie degustarea jurizată WineUp Official Selection, o evaluare națională și internațională a vinurilor din târg, cu un juriu specializat.

Din juriul WineUp vor face parte nume recunoscute în lumea vinului la nivel internațional: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, Master of Wine Peter McCombie, membru al juriului International Wine Challenge, Master Sommelier Adam Pawlowski, Elod Adam Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York și alții.

La finalul fiecărei zile de târg vizitatorii sunt invitați să ia parte la cine gastronomice, întâlniri de networking și degustări speciale în diferite localuri din Cluj-Napoca.

Biletele la târg și la masterclassuri se pot achiziționa online de pe site-ul www.wineup.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu