Un șut pe poartă, un gol, calificare

Foto: Dan Bodea (arhivă)

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasare, în fața formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Gazdele și-au dorit mai mult victoria și au trimis primele șuturi la poarta lui Fernandez prin de Moura și Florin Ștefan, dar spaniolul din poarta CFR-ului a fost la post de fiecare dată.

Adrian Rus a ratat de puțin ținta, în două rânduri, pentru ca vișiniii să trimită primul șut spre poarta lui Fejer abia în minutul 45. Fără Țucudean în teren, sarcina de a amenința poarta adversă i-a revenit lui Omrani. În minutul 50 francezul a reluat cu capul o centrare a lui Deac, dar Fejer nu a putut fi surprins. În minutul 60 Costache a fost la capătul unei acțiuni purtată în flancul stâng de Omrani și CFR a înscris la singurul șut pe spațiul porții.

Din acel minut feroviarii au ucis jocul. În ciuda eforturilor secuilor, care au ratat prin Hadnagy și Adrian Rus, meciul s-a terminat cu succesul trupei din Gruia. Până în acest moment se cunosc trei din cele patru semifinaliste din Cupă, Viitorul Constanța, Astra Giurgiu și CFR. Ultimul meci din sferturi se joacă joi, între Csikszereda Miercurea Ciuc și Universitatea Craiova. Tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României va avea loc la începutul lunii martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu