UEFA / FRF a respins apelul lui Dinamo, CFR joacă în Europa League

Comisia de apel din cadrul FRF a menţinut decizia de retragere a Licenţei UEFA pentru Dinamo, iar CFR se pregăreşte de o nouă participare în cupele europene / FOTOŞ Dan Bodea

Comisia de apel din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a respins apelul formulat de clubul Dinamo, referitor la participarea bucureştenilor în competiţiile continentale, iar această decizie deschide porţile Europei pentru CFR Cluj.

„Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de  S.C. DINAMO 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015. Decizia este definitivă şi executorie, cu drept de recurs la TAS <Tribunalul de Arbitraj Sportiv>, în 10 zile de la data comunicării”, se arată în actul oficial emis de FRF.

Reconfirmarea acestei situaţii vine după ce Comisia de licenţiere din cadrul FRF a retras clubului Dinamo licenţa de participare în cupele europene, încă din data de 18 aprilie. Oficialii grupării din capitală au anunţat că vor recurge la ultima posibilitate de a evolua în întrecerile continentale, urmând să uzeze de apelul către Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Distribuie:

Postaţi un comentariu