”U” Cluj va disputa un meci test înainte de cantonamentul de la Mogoșoaia

Foto: Dan Bodea

Stafurile tehnic și administrativ a clubului de fotbal Universitatea Cluj au definitivat programul de pregătire al echipei și speră ca până la intrarea în cantonament lotul să fie întărit cu încă doi, trei jucători. Până la sfârșitul acestei săptămâni gruparea „Șepcilor roșii” se va pregăti pe plan local și va disputa primul meci test, sâmbătă, 15 ianuarie, când va întâlni echipa mureșeană Unirea Ungheni din Liga 3.

În perioada 18 – 29 ianuarie FC Universitatea va efectua un stagiu de pregătire centralizată în cadrul Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia. În cantonament alb-negrii au programate și patru meciuri amicale cu formațiile CS Tunari, FC Voluntari 2, CSA Steaua București și Rapid București, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1, gruparea giuleșteană terminând anul 2020 pe poziția a 3-a a clasamentului în eșalonul secund.

La finalul perioadei de pregătire, după întoarcerea de la Mogoşoaia, FC Universitatea Cluj va mai disputa două partide de verificare, cu CS Zalău, pe 3 februarie, respectiv cu Unirea Dej pe 13 februarie. Oficial, partea a doua a sezonului intern, în Liga 2, va începe la data de 20 februarie când sunt programate meciurile etapei cu numărul 16. ”U” Cluj va disputa primul meci, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu