”U” Cluj, tot mai sus

Foto: Dan Bodea

Neînvinși de opt partide, în toate competițiile, fotbaliștii de la Universitatea Cluj fac pași mici, dar importanți, spre prima poziție a clasamentului seriei V, a ligii a III-a. Alb-negri s-au impus la limită, scor 1-0, în fața Unirii din Alba Iulia și s-a apropiat la doar două puncte de liderul Metalurgistul Cugir. Meciul programat în etapa a X-a s-a disputat pe Cluj Arena și a fost o înfruntare extrem de dificilă, în ciuda diferenței evidente de valoare dintre fotbaliștii Universității și cei albaiulieni.

Reușita lui Ursu, din minutul 10, a fost suficientă pentru a aduce încă trei puncte echipei lui Adrian Falub. Până la pauză au mai irosit ocazii importante Micaș (min. 19), din nou Ursu (31), Onicaș (38) și Goga (41). În debutul actului secund s-a consemnat și prima apariție a oaspeților în zona careului Universității. Unirea a beneficiat de o lovitură liberă, dar mingea șutată de Giurgiu nu a trecut de zidul clujean.

Goga ar fi putut închide tabela în minutele 63 și 74. Apoi fostul rapidist Selagea și-a încercat tăria șutului în minutul 80, dar portarul alb-negrilor a reținut. Fără să strălucească Universitatea a obținut al șaselea succes din nouă partide jucat în Liga a III-a și amenință tot mai serios poziția de lider deținută de Metalurgistul Cugir.

Distribuie:

Postaţi un comentariu