”U” Cluj – Chacana a semnat, Segev a plecat

Sursa foto: fcucluj.ro

Universitatea Cluj a bifat al doilea transfer al iernii. Lucas Chacana, un argentinian în vârstă de 27 de ani, ultima oară la Poli Iași, a semnat cu ”U” și va fi concurentul lui Cristi Gavra pe poziția de atacant. Noul jucător al Universității a ajuns în România în pauza de iarnă a sezonului trecut, fiind transferat de Politehnica Iași de la Los Andes, grupare dn liga a doua a Argentinei.

Pentru formația moldavă, Lucas Chacana a reușit să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă în cele 16 partide de campionat în care a evoluat sezonul trecut. El a marcat în victoria reușită de alb-albaștri cu 2-0 în fața Chindiei Târgoviște. În actuala stagiune, Lucas a bifat șase prezențe în Liga 1 și în Cupa României.

La capitolul plecări, oficialii alb-negrilor au anunțat că mijlocașul israelean Yaniv Segev va evolua în a doua parte a sezonului pentru formația Aerostar Bacău. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a bifat trei partide pentru ”U” și a reușit un assist în meciul cu Hușana Huși din Cupa României, câștigat de „studenți” cu 8-2.

Reamintim că în perioada 18 – 29 ianuarie FC Universitatea va efectua un cantonament în cadrul Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia. În stagiul de pregătire alb-negrii au programate și patru meciuri amicale cu formațiile CS Tunari, FC Voluntari 2, CSA Steaua București și Rapid București, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1, gruparea giuleșteană terminând anul 2020 pe poziția a 3-a a clasamentului în eșalonul secund.

Distribuie:

Postaţi un comentariu