”U” Cluj, a doua victorie oficială în noul an. ”Șepcile roșii” s-au încălzit la Târgu Jiu, pentru sfertul de Cupă cu Viitorul Pandurii

Foto: Dan Bodea

”U” Cluj are un început de an perfect. Alb-negrii au obținut al doilea succes consecutiv. După 2-1 cu UTA, în optimile Cupei, universitarii s-au impus cu același scor în deplasarea de la Târgu Jiu, în fața formației Viitorul Pandurii. Cele două echipe se vor întâlni și în sferturile Cupei.

Trupa lui Costel Enache a prestat un joc viguros în prima repriză, iar golul marcat de Ribeiro a venit tocmai pe fondul presiunii pe care a exercitat-o. În minutul 20, Pârvulescu a pătruns impetuos, a pasat în mijlocul careului de unde portughezul a plasat mingea cu latul, în plasa porții gorjenilor.

Golan, Paraschiv, Meșter și Filip au apărut și ei în situații bune de poartă, dar scorul la pauză a fost doar 1-0 pentru ”U”. Repriza a doua a început în nota de dominare a gazdelor, revelația primei părți a campionatului, fără însă ca Muțiu să fie pus la încercare.

În minutul 75 Ribeiro a pătruns în careu, a fost faultat și tot el a executat penalty-ul din care a dublat avantajul Universității. Bucuria alb-negrilor a durat doar câteva zeci de secunde. O centrare a lui Buleică a fost reluată imparabil cu capul, de Daniel Paraschiv, care a redus astfel din diferență.

Până la finalul întâlnirii o singură ocazia s-a mai consemnat în dreptul gazdelor, rămasă fără rezultat pe tabela de marcaj și meciul s-a terminat cu succesul Universității. Cele două echipe se vor întâlni și în 3 martie, la Cluj-Napoca, în sferturile Cupei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu