”U” Cluj a debutat cu victorie în Cupa României

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 2-1 meciul cu Gloria Bistrița, disputat în faza a treia a Cupei României la fotbal. Alb-negrii s-au calificat astfel, în faza următoare a întrecerii. Meciul găzduit de arena ”Jan Pădureanu” a fost dominat de trupa lui Adrian Falub care a avut trei mari ocazii de gol în prima repriză.

Răzvan Greu, singur cu poarta goală, a tras slab și i-a permis unui fundaș al gazdelor să respingă de pe linia porții. George Florescu și Octavia Ursu au luat la țintă barele porții bistrițene și la cabine s-a intrat la scorul de 0-0. Încă din debutul părții a doua a intrat pe teren și Laszlo Sepsi, fostul internațional al României debutând astfel, în tricoul Universității.

Marius Coman a deschis scorul destul de târziu, în ciuda diferenței evidente de valoare dintre cele două combatante. Atacantul ”Șepcilor roșii” a marcat primul să gol oficial pentru ”U” în minutul 64. Dominarea clujenilor s-a accentuat și Hordouan a reușit să dubleze avantajul echipei sale în minutul 72.

Gazdele au reușit doar să marcheze golul de onoare, prin Stoianof, în minutul 85. Universitatea Cluj s-a impus la limită, dar merge mai departe în Cupa României, competiție în care obiectivul echipei este un parcurs cât mai lung. În ediția precedentă ”U” s-a oprit în faza 16-imilor, când a fost eliminată de Dinamo, după lovituri de departajare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu