”U” Cluj a dat recital cu Ghimbav

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj pare să-și regăsească ritmul din sezonul trecut, odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Adrian Falub. ”Șocul” scontat de oficialii clubului, atunci când au decis schimbarea de antrenor, a avut efectul scontat și alb-negrii au contabilizat a doua victorie consecutivă în actuala ediție a Ligii a III-a, scor 7-2 cu Viitorul Ghimbav. Meciul disputat, sâmbătă după amiaza, pe Cluj Arena, a fost la discreția echipei lui Falub care a deschis scorul încă din minutul 10 prin Ursu.

Goga și marcatorul primului gol puteau dubla avantajul de pe tabela de scor, dar Takacs a fost fotbalistul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, din nefericire pentru echipa lui în proprie poartă min. 28). Ursu nu a fost de acord cu rezultatul de egalitate și a făcut dubla în minutul 37. În mitanul secund Răzvan Greu a deschis seria de goluri ale universitarilor, în minutul 52.

Deși au controlat jocul în totalitate, elevii lui Falub au avut nevoie de încă 20 de minute ca să marcheze pentru 4-1 (Abrudan în minutul 72). Ultimele 15 minute au adus alte patru goluri. Mai întâi Mihai reușea să reducă din diferență, pentru ca mai apoi Takacs să-și răscumpere (min. 82) neatenția de la autogolul din prima repriză. Goga a marcat pentru 6-2 din lovitură de la 11 metri, iar Hațiegan a închis tabela în minutul 90.

”U” Cluj acumulează astfel, 10 puncte și se află la trei lungimi în urma liderului Recea Cristur. Performera etapei a fost Performanța Ighiu care a trecut de Metalurgistul Cugir cu scorul de 2-1. Etapa viitoare Universitatea Cluj va întâlni pe Sănătatea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu