”U” Cluj a dat o mână de goluri în primul amical al anului

Sursa foto: FC Universitatea Cluj/Facebook

Universitatea Cluj a disputat, probabil vineri, 15 ianuarie, primul meci test al anului, în compania formației din eșalonul terț, Unirea Ungheni, de care a dispus cu scorul de 5-0. Conform unui comunicat al grupării universitare, datat 9 ianuarie 2021, meciul era programat inițial sâmbătă, 16 ianuarie, însă, cel mai probabil a fost devansat pentru ca fotbaliștii lui Costel Enache să se poată pregăti pentru deplasarea către Mogoșoaia, acolo unde vor efectua un stagiu de pregătire centralizată, între 18-29 ianuarie, dacă nu cumva și perioada de cantonament va modificată.

Revenind la meciul cu Unirea Ungheni, site-ul oficial fcucluj.ro menționează că pe lista marcatorilor și-au trecut numele Idan Golan (minutul 10), Cătălin Ștefănescu (minutul 53), Cristian Gavra (minutele 55 și 68) și sărbătoritul zilei, Dan Berci, acesta din urmă înscriind de la punctul cu var.

Conform sursei citate, pentru ”U” Cluj au debutat și cei doi jucători nou-veniți, Donaldo Açka și Lucas Chacana. Aparent, în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia Universitatea Cluj va disputa alte patru meciuri test în compania formațiilor CS Tunari, FC Voluntari 2, CSA Steaua București și Rapid București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu