”U” Cluj a câștigat cu Metaloglobus și a scăpat e emoțiile „barajului”

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 2-0 în fața formației Metaloglobus București și se menține pe poziția a doua în grupa A din play-out-ul eșalonului secund.

Oaspeții au început meciul în atac și au irosit o primă ocazie în minutul 6, după o lovitură de la colțul terenului. Herea a cerut penalty după un duel cu Telcean, dar centralul Sergiu Mavriche a lăsat jocul să continue.

Unicul gol al prmei reprize a fost marcat în minutul 31. Taub executat o lovitură liberă, Telcean câștigă duelul aerian și a trimis spre poartă, dar balonul a fost deviat decisiv de Dican, aflat într-o poziție suspectă de offside. Oaspeții a protestat în zadar, arbitrul asistent rămânând ferm în decizia sa.

La trei minute de la reluare Ogbu a ratat din poziție ideală, unu la unu cu portarul advers. Atacantul Universității a reluat slab, c latul, o centrare foarte bună a lui Pârvulescu. În minutul 74 ”U” a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Filip a executat slab și a irosit oportunitatea de a dubla avantajul echipei sale.

Până la urmă s-a marcat și golul doi, în minutul 87. Ribeiro a executat un corner, mingea a fost respinsă în primă fază, dar a ajuns tot la portughez care l-a găsit excelent în careu pe Dican și fotbalistul Universității a închis tabela, trecându-și în cont dubla.

În urma acestui succes ”U” Cluj a acumulat 36 de puncte și a scăpat de emoțiile evitării locului de baraj, ocupat în acest moment de Comuna Recea (29 de puncte). Etapa viitoare alb-negrii vor evolua în deplasare la Farul Constanța.

Distribuie:

Postaţi un comentariu