U-BT și Toni Katić au reziliat de comun acord contractul

Campioana României la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a anunțat încetarea raporturilor contractuale cu Toni Katić. O lună de zile a durat înțelegerea dintre sportivul croat și gruparea clujeană.

Toni Katić a semnat cu U-BT Cluj-Napoca la mijlocul lunii august și a fost titular în confruntările din Basketball Champions League, competiție în care alb-negrii au reușit să se califice în grupe. În cele trei meciuri din preliminarii Katić a înregistrat statistici de 14.0 puncte, 3.0 pase decisive și 2.3 recuperări.

În scurta sa ședere la Cluj-Napoca, croatul și-a trecut în CV Super Cupa României. În jocul cu CSO Voluntari, Katić a marcat 12 puncte, a furnizat 9 pase decisive și făcut 5 recuperări. Fundașul a fost pe teren și în duelul cu Steaua, din primul tur al Cupei României reușind să înscrie 7 puncte. A mai contribuit la succesul ardelenilor cu 4 pase decisive și 2 recuperări.

Toni Katić este originar din Makarska și a debutat în baschetul profesionist la KK Split. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Široki, în Bosnia, alături de care a ieșit campion. În palmaresul lui se mai regăsesc patru Cupe ale Croației și un trofeu ABA League. În stagiunea precedentă, Toni a jucat la Dinamo Sassari (Italia). Sportivul va evolua în continuare în prima ligă a Italiei.

Reamintim că marți seară, de la ora 18:15, U-BT va disputa returul cu Steaua București din prima fază a Cupei României. Meciul este găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar accesul publicului este restricționat în liminta a 30% din capacitatea sălii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu