U-BT o înfruntă pe CSM Galați în primul meci din cadrul turneului 2 al LNBM

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii clujeni debutează marți, în cel de al doilea turneu din calendarul competițional al sezonului în curs al Ligii Naționale, găzduit de Târgu Jiu. După două victorii din tot atâtea meciuri disputate în precedentul turneu, găzduit de Sala Polivalentă Cluj-Napoca, trupa lui Mihai Silvășan este favorită în întâlnirea cu CSM Galați, în condițiile în care trei dintre jucătorii de bază au revenit la antrenamente.

Donatas Tarolis și Andrija Stipanovic, infectați cu virusul Sars-CoV2, au ieșit din izolare, iar Karlo Zganec refăcut după o intervenție chirurgicală la umăr, a reluat și el antrenamentele. „Evident, ei nu sunt la același nivel de pregătire și nu pot să ducă aceeași intensitate pe care o au ceilalți jucători la antrenamente. Însă undeva va trebui să atingem și noi intensitatea pe care ne-o dorim”, a declarat Silvășan pentru TVR Cluj.

Înaintea partidei directe, programată de la ora 16:00, U-BT și CSM Galați sunt vecine în clasament, locul 5 pentru clujeni (două meciuri disputate), respectiv 6 pentru dunăreni (trei meciuri disputate). Miercuri, de la ora 19:00, U-BT va disputa cel de al doilea joc din cadrul turneului, în compania gazdelor de la CSM Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu