U-BT dispută, marți și miercuri, ultimele meciuri din acest an

Foto: Dan Bodea

Neînvinsă în actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), U-BT Cluj-Napoca va participa, marți și miercuri, la Focșani, la ultimul turneu al anului din calendarul competițional, alături de CS Municipal din localitate, CSA Steaua București și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

În prima partidă, alb-negrii vor întâlni, de la ora 17:00, organizatoarea turneului, iar miercuri, de la ora 14:00, este programată întâlnirea cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. U-BT are maximum de puncte din cele patru jocuri disputate, clujenii fiind, alături de CSM Oradea (trei meciuri disputate), singurele echipe neînvinse în actualul sezon al LNBM. Toate partidele vor fi transmise de FRB TV pe YouTube, inclusiv cele care vor fi televizate de Digisport sau LookSport.

Partea a doua a sezonului intern va continua la jumătatea săptămânii viitoare, în perioada 6/7 ianuarie, când sunt programate alte trei turnee la Craiova, Sibiu și Voluntari. Până la sfârșitu sezonului regulat LNBM va continua în același format după următorul program:

Turneul 5 – 14/15 ianuarie – Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc și Constanța
Turneul 6 – 21/22 ianuarie – Sibiu, Oradea și Miercurea Ciuc
Turneul 7 – 6/7 februarie – Cluj-Napoca, Voluntari și București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu