U-BT Cluj a pierdut primul amical cu Partizan Belgrad

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Aflată în Serbia unde efectuează un stagiu de pregătire, echipa masculină de baschet U-BT Cluj-Napoca a pierdut cu 82-86 primul din cele două meciuri test cu Partizan Belgrad. Întâlnirea a fost echilibrată, ambele oponente fiind la primele jocuri de verificare în vederea debutului în competițiile continentale intercluburi.

La pauză, multipla campioană a Serbiei avea un avans de 10 puncte (scor 40-30). Partea a doua a meciului a fost și mai echilibrată, clujenii încercând să se apropie de adversar și să obțină un rezultat de palmares, însă alb-negrii din Belgrad au știut să-și păstreze avantajul luat după primele două sferturi.

Mihai Silvășan a început disputa cu Gregory Vargas, Patrick Richard, Karel Guzman, Donatas Tarolis și Andrija Stipanovic, iar pe parcurs a rulat întreg lotul de jucători avut la dispoziție. Joi, cele două echipe se vor întâlni din nou, în cel de al treilea amical pentru U-BT în cantonamentul din Serbia.

În primul meci test trupa lui Silvășan câștigase cu scorul de 86-82 în fața formației Bora Cacak. Până la finalul stagiului de pregătire, pe lângă cel de al doilea joc cu Partizan, baschetbaliștii clujeni vor mai întâlni formațiile Mega Bemax Belgrad (în 12 septembrie), respectiv pe SCM Timișoara (în 14 septembrie).

Distribuie:

Postaţi un comentariu