”Tricolorii” au început antrenamentele la Polivalentă

Florin Mergea și Horia Tecău au efectuat, luni, un antrenament comun pe suprafața de joc din Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Echipa masculină de Cupa Davis a României a ajuns la Cluj-Napoca și a început, luni, antrenamentele în Sala Polivalentă, cea care va găzdui înfruntarea cu Spania din turul al doilea al Grupei I, zona Europa-Africa. Cuplul de la care se așteaptă o evoluție care să aducă un punct echipei României, Florin Mergea și Horia Tecău au efectuat o ședință de pregătire de intensitate medie. Și ibericii au efectuat primele mișcări de acomodare cu suprafața de joc montată în Sala Polivalentă.

Partida dintre cele două echipe va avea loc între 15 și 17 iulie. Înfruntarea se dispută după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu vor avea loc, vineri, 15 iulie, iar România va fi reprezentată, cel mai probabil de Marius Copil și Adrian Ungur. Meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, iar Horia Tecău și Florin Mergea vor face pereche. Duminică, 17 iulie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu