Tribune pline! CFR – Sevilla se joacă cu casa închisă

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și FC Sevilla se întâlnesc, joi seara, în manșa întâi din 16-imile Ligii Europa, iar organizatorii anunță că meciul se va juca cu stadionul plin. Peste 15.000 de fani așteaptă oficialii feroviarilor în tribune! Fanii echipei spaniole au anunțat că renunță la sectorul destinat suporterilor echipelor vizitatoare, astfel că, șefii CFR-ului au decis să deschidă sectorul cu pricina propriilor suporteri.

Foto: Dan Bodea

Dacă CFR e lider și domină cu autoritate prima ligă din România, andaluzii vin la Cluj-Napoca după o serie de rezultate mai puțin convingătoare, iar acest lucru îl pune în gardă pe tehnicianul vișiniilor. „Prefer mereu să joc împotriva unei echipe care câștigă. Aș fi preferat ca Sevilla să vină după mai multe victorii, siguri pe ei și să nu ne bage în seamă prea mult. Dar acum vor fi foarte montați, pentru că în ultimul timp au avut niște rezultate negative în campionat și în cupă”, a spus Dan Petrescu.

Foto: Dan Bodea

Antrenorul liderului Ligii 1 a mai spus că speră într-o minune în disputa cu Sevilla: „Sper să tragem un șut și să marcăm de două ori, iar Sevilla să tragă în bară, iar ce nu nimerește bară să apere Arlauskis. Au calitate mult prea mare în atac, 7-8 jucători de atac fantastici. Trebuie să avem un spirit de sacrificiu că niciodată. Trebuie să avem și puțin noroc”, a comentat Petrescu.

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj va avea parte de tehnologia VAR în meciul cu Sevilla, din turul 16-imilor Europa League. UEFA a introdus sistemul de asistenţă video la arbitraj şi în UEL, odată cu startul fazelor eliminatorii. Germanul Deniz Aytekin va conduce meciul din Gruia, ajutat de Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Al patrulea oficial a fost desemnat Patrick Ittrich, Daniel Siebert va fi arbitru VAR, iar Bibiana Steinhaus, asistent VAR.

Meciul CFR – FC Sevilla se joacă, joi, de la ora 19:55. Toto joi, de la ora 18:00, echipa națională masculină de baschet a României întâlnește prima reprezentativă a Spaniei (campioana mondială în exercițiu), într-un meci din preliminariile Eurobasket 2021. Meciul va fi găzduit de Sala Polivalentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu