Serie incredibilă pentru CFR Cluj

Felipe Nascimento a marcat golul de 1-1 în duelul dintre CFR Cluj şi GAz Metan Mediaş / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe Arena Dr Constantin Rădulescu, în cadrul etapei a X-a a Ligii 1. Chiar dacă nu au obţinut cele trei punce CFR-iştii au ajuns la cota 16 meciuri fără eşec pe teren propriu. În faţa medieşenilor, elevii lui Vasile Miriuţă nu au mai repetat jocul entiziasmant din partida cu Steaua, iar duelul golgheterilor dintre Cristian Bud (6 goluri pentru CFR) şi Azdren Lullaku (7 goluri pentru Gaz Metan), a fost câştigat de ultimul.

Tînc a semnat prima ocazie a meciului, dar lovitura fundaşului CFR-ist a fost imprecisă. Gazul a replicat prin Gavra însă, şi lovitura de cap a acestuia a trecut pe lângă. În minutul 36 Bud a ratat întâlnirea cu mingea, în careul mic, singur cu poarta goală. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, Gaz Metan a lovit exact atunci când trebuia. În minutul 44 Creţu a centrat excelent pentru Lullaku, iar golgheterul Ligii 1 şi-a făcut din nou datoria.

În repriza a doua Iulian Cristea şi-a încercat şi el norocul, dar şutul lui a fost reţinut fără probleme de Mincă. Golul egalizator a fost marcat în minutul 59 de Felipe Nascimento, care a transformat o lovitură de la 11 metri, după un henţ în careu a lui Trtovac. Neînvinşi de 7 meciuri în campionat clujeni au încercat să obţină al cincelea succes stagional, dar Laurenţiu Rus (min. 76), Lare (79), Alex Păun (83) şi Nouvier (90), au ratat exasperant de mult.

Medieşenii puteau pleca acasă cu toate cele trei puncte dacă voleul spectaculos al lui Alexandru Munteanu, din minutul 90+2, nu trecea pe lângă poarta lui Mincă. S-a terminat 1-1 şi CFR-ul este la patru puncte de locurile de play-off, deşi a pornit în noul campionat cu o penalitate de -6 puncte. Etapa viitoare clujeni vor evolua, vineri, în deplasare la ASA Târgu Mureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu