Seara în care ”U”-iștii sărbătoresc Centenarul. 10.000 de fani sunt așteptați în tribune la amicalul verii: ”U” Cluj – PAOK

Foto: Dan Bodea

Antrenorul Universității Cluj, Cristian Dulca și Alexandros Paschalakis, portarul echipei PAOK Salonic, au susținut, vineri, o conferință de presă comună, înaintea meciului aniversar dintre Universitatea Cluj și campioana Greciei. Tehnicianul „Șepcilor roșii” așteaptă 10.000 de fani în tribune, iar reprezentantul grupării PAOK a promis un veritabil spectacol sportiv pe teren.

„Este onorant pentru noi să disputăm acest meci care face parte din sărbătoare a Universității Cluj. Știm că Universitatea Cluj este un club mare, cu o istorie pe măsură. Vom face spectacol pe teren”, a spus Paschalakis.

„Eu vreau în primul rând să îi felicit pe cei de la PAOK pentru performanța din sezonul trecut și chiar pe Răzvan Lucescu <<antrenorul român care a cucerit titlul de campioană a Greciei cu PAOK – n.a.>>. Doresc să le urez multă baftă în Champions League. Este anul Centenar, mă bucur că sărbătorim împreună 100 de ani de la înființarea acestei echipe și sper să fie un meci frumos diseară și o sărbătoare pe măsură”, a reacționat Cristi Dulca.

Foto: Dan Bodea

Cel mai tare amical al verii din România se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena și le va aduce față în față pe ”U” Cluj și campioana Greciei, PAOK Salonic. Meciul de fotbal dintre cele două echipe se va derula în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului clubului Universitatea, iar organizatorii anunță un veritabil spectacol, atât pe teren, cât și în tribune.

Meciul U100 Cluj – PAOK va fi precedat de o competiție de street football, pe platoul din fața stadionului. Fiecare participant la competiție va primi un bilet cadou la meciul aniversar. Înfruntarea dintre ”U” și PAOK va începe cu momente artistice unice, mai anunță organizatorii.

Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 19.00, iar în deschiderea meciului spectatorii vor putea urmări prima coregrafie în care se vor sincroniza o trupă de percuție, o galerie de fotbal cu peste 3.000 de suporteri și un DJ, toți coordonați de dirijorul de muzică clasică, Vlad Eniu.

Îmbrăcați în alb și negru, în teren vor intra toboșarii renumitei formații Barbarossa care vor ține ritmul pe cântecele Universității. Cele două oponente vor păși pe gazon pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina care va intona și imnurile naționale ale României și Greciei. Participanții la eveniment vor putea urmări și un spectaculos show de lasere și lumini, în pauza meciului.

Partida dintre Universitatea Cluj și PAOK Salonic va începe la ora 21:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu