Se schimbă conducerea la CFR. Ganea așteaptă un telefon de două săptămâni!

Foto: Dan Bodea

Rafael Gorrdilo, Toni Curea, Daniel Stanciu și Ionel Ganea sunt oamenii care vor conduce clubul de fotbal CFR. Dacă primele nume nu sunt foarte familiare iubitorilor de fotbal din România, Stanciu și Ganea sunt oameni de fotbal cunoscute fanilor CFR. Sursele Transilvania Reporter au dezvâluit că antrenorul este în cărţi să preia banca CFR-ului de mai multă vreme. “De două săptămâni știam că Ganea va prelua echipa”, a spus sursa Transilvania Reporter.

Ultima dată tehnician la ACS Poli Timișoara “Ganezul” a părăsit gruparea bănăţeană după victoria cu Ripensia Timișoara din cauza incertitudinilor financiare. Regent, George Ganea, fiul fostului internaţional, a fost transferat definitiv de CFR, dar pentru început va evolua la echipa a doua a feroviarilor clujeni.

Daniel Stanciu a activat în ultimul deceniu la mai multe cluburi importante din România, între care Poli AEK Timișoara, ASA Târgu Mureș sau Dinamo. A avut și o experienţă internaţională, în Israel și este de mai multă vreme un apropiat al grupării din Gruia. Rafael Gordillo este spaniol, fost jucător la Betis Sevilla și Real Madrid și, va fi primul conducător străin din istoria fotbalului românesc. Conform Prosport, Rafael Gordillo este un nume greu în fotbalul spaniol. Acesta are experienţă ca şi conducător, el fiind preşedinte la Betis Sevilla.

Gordillo a fost propus ca șef la CFR de către Toni Curea, agentul care i-a adus în Gruia pe jesus Fernandez și Julio Baptista. Sursa Transilvania Reporter a mai spus că Iuliu Mureșan, în prezent director general, va rămâne în board-ul de conducere, dar nu va mai avea putere de decizie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu