SCM Zalău anunță un „amical de lux” cu ”U” Cluj

Foto: Dan Bodea

Conducerea liderului seriei a 10-a din Liga 3, SCM Zalău, a anunțat primele două meciuri amicale din seria partidelor de verificare dinaintea reluării campionatului. Adversarii aleși de gruparea sălăjeană sunt ”U” Cluj și Petrolul Ploiești, pe care le consideră adversari „de lux”, conform anunțului postat pe pagina de Facebook a zălăuanilor.

„AMICALE DE LUX!
Clasată pe primu loc în Seria a X-a a Ligii a III-a la finalul acestui an, SCM Zalău are o binemeritată vacanţă până în data de 18 ianuarie 2021. După reluarea pregătirilor, echipa noastră va susţine câteva jocuri de verificare, iar două dintre ele sunt cu echipe renumite din fotbalul românesc. Primul amical de lux este programat în data de 29 ianuarie, cu Petrolul Ploiești, iar al doilea, în data de 3 februarie, cu Universitatea Cluj. Conducerea tehnică intenţionează să susţină aproximativ 7 amicale până la reluarea campionatului”, arată sursa citată.

„Ne încântă faptul că vom avea ocazia să jucăm aceste amicale cu un adversari valoroși cum sunt Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj. Aveau şi ei nevoie de jocuri în perioada respectivă, iar nouă ne prind foarte bine astfel de amicale. Vom încerca să disputăm meciuri test cu echipe cât mai bune, pentru că avem nevoie de jocuri cât mai tari”, a declarat antrenorul echipei SCM Zalău, Marius Paşca, pentru Sportul Sălăjean.

Deocamdată conducerea „Șepcilor roșii” nu a anunțat programul echipei pentru partea a doua a sezonului. Bine înțeles, nici amicalul cu SCM Zalău nu a fost confirmat. ”U” Cluj a terminat prima parte a campionatului în curs pe poziția a 6-a care, dacă va fi menținută până la finalul sezonului regulat, ar asigura accederea alb-negrilor în faza play-off a ligii secunde.

Liga 2 se va relua la sfârșitul lunii februarie, iar Universitatea Cluj ar trebui să evolueze în prima etapă din noul an, în deplasare, la Târgu Jiu, în compania celor de la Viitorul Pandurii, ocupanta locului 2 la sfârșitul lui 2020.

Distribuie:

Postaţi un comentariu