Șapte din șapte. U-BT a învins-o și pe Dinamo în primul meci al turneului de la Cluj-Napoca

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT își continuă parcursul fără cusur din prima parte a sezonului Ligii Naționale. Alb-negrii au obținut al șaptelea succes consecutiv, învingând-o pe Dinamo cu scorul de 98-89, în prima partidă din cadrul turneului găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Primul sfert al întâlnirii a fost unul spectaculos cu multe puncte marcate de ambele părți, în final balanța înclinând de partea clujenilor (28-26), după ce roș-albii a început cu un parțial de 7-2. În aceeași notă agresivă din partea dinamoviștilor a început și al doilea sfert. Niciuna dintre oponente nu a reușit să se desprindă decisiv astfel că, la pauza mare tabela indica un avans de doar cinci puncte pentru trupa lui Mihai Silvășan (49-44).

Dinamo nu a renunțat la luptă și cea de a treia secvență și-a adjudecat-o cu 22-21, dar nu a avut forța să întoarcă rezultatul în ultimul sfert pe care U-BT l-a câștigat cu 28-23. Justin Edwards (22 de puncte), Andrija Stipanovic (20 de puncte), Michael Dixon (16 puncte), Donatas Tarolis (12 puncte) și Karel Guzman (12 puncte) au fost jucătorii cei mai eficienți ai Clujului.

Ultimele meciuri ale turneului de la Cluj-Napoca sunt programate vineri. Dinamo se va duela cu marea rivală CSA Steaua București, de la ora 16:30, în timp ce U-BT o întâlnește pe SCMU Craiova, de la ora 19:30, în direct pe DigiSport 4 și LookSport 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu