S-a făcut! Manea s-a întors la CFR

Fostul internațional de tineret al României, Cristi Manea, a revenit la CFR Cluj unde va evolua sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a traversat o perioadă dificilă după turneul final al Campionatului European U21, găzduit de Italia și San Marino.

A ales să semneze cu FCSB, dar nu s-a impus în primul 11 al roș-albaștrilor și nu a mai fost dorit nici măcar de Apollon Limassol, club de care aparține de drept, dar pentru care nu a evoluat nicio secundă din 2014 încoace, de când a fost achiziționat de ciprioți. Singura ofertă, la nivel de zvon, a fost din Bundesliga 2, de la Greuther Furth, însă nicio publicație din Germania nu a confirmat presupusul interes al clubului amintit.

Până la urmă Dan Petrescu i-a întins o mână de ajutor și Manea a revenit la CFR, alături de care a cucerit două titluri de campion (în 2018 și 2019) și o Supercupă în 2019. Apărătorul dreapta nu a mai evoluat într-un meci din Liga 1 din decembrie anul trecut. Cristi Manea a fost crescut la Academia de fotbal Gheorghe Hagi, iar în 2014 a fost obiectul unei povești care a făcut înconjurul lumii.

Gheorghe Hagi anunța la vremea respectivă că l-a vândut la Chelsea Londra, dar, în realitate, jucătorul a ajuns doar la Apollon Limassol, club care nu a contat nicio clipă pe serviciile lui. L-a împrumutat la Mouscron (în Belgia), apoi la CFR, iar în 2019 la FCSB. În cele două sezoane în care a îmbrăcat tricoul CFR-ului, Cristi Manea a evoluat în 39 de meciuri și a marcat un gol.

”Bine ai revenit, Cristian Manea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fost campion cu echipa noastră în sezoanele 2017-2018 și 2018-2019, Cristian Manea, a revenit în Gruia.
Îi urăm bun venit la CFR Cluj și multă baftă în tricoul alb-vișiniu!”, se arată într-un comunicat al celor de la CFR, pe pagina de Facebook.

Distribuie:

Postaţi un comentariu