Program infernal “acasă”, pentru Potaissa

Foto: Dan Bodea

Vineri, la Giurgiu, a avut loc tragerea la sorţi a ţintarului turului Ligii Naţionale de handbal masculin. Potaissa Turda va debuta în noua ediţie de campionat „afară”, la HC Vaslui. Un meci abordabil pentru clujeni, ţinând cont de evoluţile din precedentul sezon. Primele trei meciuri pe teren propriu, programate în etapele a doua, a treia şi a şaptea, sunt adevăratele provocări pentru echipa antrenorului Horaţiu Gal.

Astfel, în runda secundă a turului de campionat, Potaissa vă găzdui înfruntarea cu Dinamo Bucureşti, campioana en-titre a României. Etapa a patra va programa, la Turda, întâlnirea dintre echipa locală şi Steaua, una dintre pretendentele la câştigarea campionatului, iar în etapa a şaptea clujenii vor primi vizita fostei campioane, CSM Bucureşti.

Ediţia 2016/2017 a Ligi Naţionale de handbal masculin va debuta la data de 31 august. Reamintim că Potaissa Turda va evolua şi în cupele europene, clujeni fiind direct calificaţi în turul trei al Chalenge Cup, fază a competiţiei în care vor întâlni modesta grupare bulgară Dobrudja.

Distribuie:

Postaţi un comentariu