Proaspăt înființați, proaspăt medaliați

Atleții de la ACS The Box au câștigat 6 medalii, dintre care 4 de argint, la Campionatele Naționale de Haltere pentru Juniori și Tineret, la prima lor participare! Dintre sportivii celui mai nou club clujean de haltere s-a remarcat Adrian Perșa care a cucerit trei medalii de argint la categoria 89kg.

Sportivul pregătit de fostul medaliat olimpic Gabriel Sâncrăian, a ridicat 128 Kg la stilul smuls, 150 kg la aruncat și cu un total de 278 de kilograme a devenit noul vicecampion al României. Celălalt medaliat al ACS The Box, Flavian Ionescu, a obținut medalie de argint la categoria 89 kg, stilul smuls, și alte două medalii de bronz la stilul aruncat și la general.

Campionatele Naționale de Haltere pentru Juniori și Tineret au avut loc la Bascov. „Am ales să lucrez cu tineri, pentru că mai am încă multe de învățat despre haltere, chiar dacă am făcut asta vreme de 20 de ani. Cred că în momentul de față doar antrenând pot să mă dezvolt mai mult și să înțeleg mai bine acest sport”, a declarat Gabriel Sâncrăian, antrenorul celui ma nou club clujean de haltere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu