Prima înfrângere pentru U-BT

Foto: Dan Bodea

Campioana României la baschet, U-BT Cluj, a suferit primul eșec din actualul sezon, scor 83-84, în fața marii rivale CSU Sibiu. Gazdele au început mai bine meciul și au terminat prima secvență de joc în avantaj, scor 21-17. Lucrurile au evoluat exact invers în următoarele 10 minute, în care clujenii au reușit să controleze jocul și să-și adjudece sfertul doi cu 21-17. Astfel, la pauza mare tabela de marcaj indica scorul de 38-38. Tot clujenii au fost cei care au intrat mai deciși pe parchet pentru partea a doua a meciului.

Trupa lui Mihai Silvășan părea să poată conduce ostilitățile, după ce și-a adjudecat și cel de al treilea sfert (21-19). Sibienii au început perfect ultimul sfert și au trecut la conducere. Apoi Watson și-a luat în serios rolul de coordonator și a echilibrat încă o dată balanța. Sakic a ratat finalizarea la capătul unei scheme gândită de Silvășan și CSU Sibiu se impune la limită în ”clasicul” Ardealului. ”Nu m-am așteptat să pierdem în această seara, noi întotdeauna ne dorim să câștigăm oriunde am juca, însă din păcate în această seară nu am reuși acest lucru.

Îmi asum în totalitate această înfrângere, din păcate nu am reușit să îi motivez pe băieți așa cum ar trebui, nu am avut concentrare și intensitate mai mare în această seară. Am pierdut un meci în deplasare, mergem mai departe, miercuri ne așteaptă o altă partidă în cupele europene. Nu este vorba de oboseală, absolut de loc nu vreau să găsesc scuze, acesta ritmul pe care ni l-am ales să îl jucăm”, a spus Mihai Silvășan după meci.

Distribuie:

Postaţi un comentariu