Potaissa Turda se menține pe locul 2 în Liga Națională după victoria cu Magnum Botoșani

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda s-a impus cu scorul de 37-34 în fața formației Magnum Botoșani într-un meci din Liga Națională și se menține pe poziția a doua a clasamentului întrecerii interne.

Partida găzduită de sala de sport din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” a început în nota de dominare a moldovenilor care au fost la conducere până în minutul 7, când Thalmaier a egalat pentru clujeni, la 3. Din acel moment jocul a fost controlat de Potaissa care s-a desprins în două rânduri chiar și la cinci goluri diferență și au intrat la cabine la scorul de 20-18.

În actul secund, Magnum a reușit să echilibreze disputa, a egalat și chiar a trecut la conducere în două rânduri. Trupa lui Horațiu Gal a gestionat încă o dată foarte bine finalul întâlnirii și s-a desprins decisiv în ultimele 10 minute, punând din nou cinci goluri diferență pe tabelă.

S-a terminat 37-34 și Potaissa continuă să se mențină a doua în clasament. Cîntec (7 goluri), Zacaciurin (6), Dumitriu (6), Talas (5), Thalmaier și Pop (câte 3), Pavel și Lazăr (câte 2 goluri), Vereș, Pințoiu și Szoke (câte 1 gol), au fost marcatorii echipei clujene care va întâlni, marți, de la ora 10:15, pe CSM Reșița, într-un meci ce se va disputa în Sala Sporturilor ”Horia demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu