Potaissa Turda câștigă și ultimul meci din turneul de la Sfântu Gheorghe și se menține în plutonul din fruntea clasamentului

(Arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda s-a impus fără emoții în fața formației CSM Bacău, scor 32-23, în ultimul meci din cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, al doilea din calendarul competițional al sezonului 2020/2021. Meciul a fost unul fără istoric, trupa lui Horațiu Gal atacând poarta moldovenilor încă de la prima sirenă.

Băcăuanii au fost obligați de jocul ofensiv al clujenilor să se grupeze pe propriul semicerc încercând să blocheze iureșul ofensiv al galben-albaștrilor. În aceste condiții CSM Bacău a reușit să înscrie primul gol abia în minutul 6, când tabela indica un confortabil 4-0 pentru Potaissa.

La pauză scorul a fost de 16-11 pentru clujeni, iar repriza a doua a început cu alte două goluri consecutive marcate de băieții pregătiți de Horațiu Gal. În minutul 38 Potaissa avea deja 9 goluri avans, iar în minutul 41 s-a înregistrat pentru prima oară cea mai mare diferență (24-14). Potaissa a avut chiar și 12 goluri în fața CSM-ului din Bacău, dar finalul de joc l-a abordat mai relaxat, fapt ce a permis adversarilor să reducă din diferență.

Talas, autor a 7goluri, Pavel (5), Vereș (4), Dragas (4), Pop (3), Cîntec (2), Iancu (2), Szoke (1), Thalmaier (1), Lazăr (1), Pințoiu (1) și Ghiță (1), au fost marcatorii echipei clujene în disputa cu CSM Bacău. Indiferent de ultimele rezultate ce se vor consemna în turneul de la Sfântu Gheorghe, Potaissa Turda va fi, la finalul jocurilor, în plutonul din fruntea clasamentului Ligii Naționale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu