Potaissa Turda a spulberat-o pe Steaua și e la două puncte de Dinamo

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Handbaliștii de la Potaissa au obținut, joi seara, a 14-a victorie stagională învingând categoric pe Steaua (35-27), într-un meci din cadrul etapei a 20-a a Ligii Naționale. Clujenii au prestat un handbal de calitate reușind să-și domine adversarul de la un capăt la altul al întâlnirii.

La pauză băieții lui Horația Gal aveau un avantaj de doar două goluri, scor 12-14, dar actul secund avea să fie unul extrem de spectaculos, controlat în întregime de clujeni. Doar aproximativ 10 minute, din cea de a doua repriză, au reușit roș-albaștrii să facă față ritmului impus de galben-albaștrii.

Încă înainte de a intra în ultimul sfert de oră de joc Potaissa avea deja un avans confortabil pe tabela de marcaj, iar în ultimele cinci minute și-au permis chiar să joace la spectacol, punând și mai multă sare pe rana gazdelor incapabile să găsească soluții să blocheze execuțiile personale de mare efect ale clujenilor.

În urma acestui succes Potaissa Turda s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, Dinamo București, care are 46 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. Etapa viitoare Potaissa va primi vizita formației Minaur Baia Mare. Meciul este programat miercuri, 4 martie, de la ora 18:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu