Poloiștii clujeni au încasat aproape 100 de goluri în primele patru meciuri din noul sezon

Superliga Națională de polo pe apă, ediția 2020/21, programează în aceste zile, la Focșani, meciurile din cadrul primului turneu din calendarul competițional cu participarea a doar 7 echipe, între care și Politehnica Cluj. După primele trei zile, în care s-au disputat jocurile etapelor 1,2,3, și 4, poloiștii clujeni nu au reușit să obțină niciun punct, înregistrând eșecuri categorice.

Astfel, după 6-22 cu CSM Oradea, 3-23 cu Sportul Studențesc, 7-23 cu Dinamo și 1-35 cu Steaua, Politehnica Cluj este ultima în clasament cu aproape 100 de goluri încasate (93!). Sâmbătă și duminică se vor disputa meciurile etapelor a 5-a și a 6-a, în care clujenii vor întâlni echipele Crișul Oradea și Rapid București.

La ediția Steaua, CSM Oradea, Crişul Oradea, Politehnica Cluj-Napoca, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Sportul Studenţesc. Cel de-al 2-lea turneu din prima fază a Superligii Naționale de polo – ediția 2020/21 se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie anul curent. Locul de desfășurare urmează să fie stabilit.

Distribuie:

Postaţi un comentariu