Poker CFR. Vișiniii au pus în vitrină al patrulea trofeu de campioană

CFR a învins cu 1-0 pe Viitorul și a câștigat al patrulea titlu de campioană a României. Pe arena Dr Constantin Rădulescu cele două partenere de întrecere au făcut schimb de lauri, de acum fosta campioană Viitorul predând trofeul noii campioane CFR. Dan Petrescu nu s-a dezis nici în ultimul ceas de stilul lui de joc. Și-a așezat echipa în teren în așa fel încât să distrugă orice intenție ofensivă a adversarului. 

Numai că în fața Viitorului nici nu au avut emoții jucătorii lui Petrescu. Gică Hagi s-a predat la Cluj. Fotbaliștii pe care Hagi așteaptă milioane de euro nu au tras niciun șut la poarta lui Arlauskis, iar în repriza a doua nici nu au ajuns în preajma porții gazdelor. Golul lui Djokovic din minutul 43 a fost suficient pentru un nou titlu. Ca-n vremurile de altă dată și fanii au umplut, atât cât s-a putut, stadionul din Gruia. 

Vreo 16.000 au scandat ritmic ”Ce-fe-re”, dar au așteptat ultimul fluier ca să declanșeze sărbătoarea. Titlul patru vine la exact 10 ani de la primul succes intern și la șase ani de la ultimul. Pentru Dan Petrescu acesta este al doilea titlu de campion al României, după cel cucerit cu Unirea Urziceni. ”Eu vreau să rămân! Nu sunt în situația în care să pun condiții. Doar că ne vom pune la masă și vom discuta. 

Nu vreau să fac multe schimbări. E nevoie de jucători tineri la mijloc, unde evoluează Culio și Hoban, care au experiență, dar au și ei o vârstă. Îmi doresc foarte mult să ajungem cât mai sus. În grupele Champions League va fi aproape imposibil, așa că măcar să ajungem în grupele Europa League”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă. Trofeul de campioană s-a dat însă, războiul continuă. 

Pentru al doilea an la rând, am putea asista la o situație în care verdictul de pe teren să fie confirmat la TAS. Asta pentru că CFR şi FCSB au dus lupta dintre ele pe toate fronturile. Cele două rivale au cerut fiecare depunctarea celeilalte, însă termenele de judecată au fost împinse către finalul sezonului. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal va judeca ambele cazuri miercuri, pe 23 mai.

Distribuie:

Postaţi un comentariu