Parcurs perfect pentru U-BT. Alb-negrii au maximum de victorii în LNBM

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au câștigat la patrulea meci al sezonului, din tot atâtea meciuri disputate. În ultima partidă a turneului de la Târgu Jiu clujenii s-au impus cu un categoric 84-59 în fața CSM-ului din localitate. U-BT a început perfect și a avut un prim parțial excelent pe faza defensivă și extrem de inspirat în ofensivă astfel că, după 10 minute tabela indica scorul de 24-13 în favoarea lor.

Nici a doua secvență nu a fost mai bună pentru gazde, care au mai încasat 22 de puncte, reușit să marcheze doar 12. La pauza mare s-a intrat la scorul de 46-25 și ecuația învingătoarei era rezolvată. A treia secvență a întâlnirii a fost doar un galop de sănătate pentru U-BT (scor 23-9), iar în ultimele 10 minute antrenorul Silvășan și permis încă o dată să experimenteze trimițând în teren jucătorii tineri.

CSM Târgu Jiu și-a adjudecat sfertul al patrulea (25-15), atât cât să mai îndulcească un eșec altfel categoric în fața uneia dintre princpalele candidate la câștigarea trofeului de campioană. Andrija Stipanovic, cu 16 puncte, Karel Guzman și Justin Edwards (ambii câte 11 puncte), Donatas Tarolis, Dragoș Lungu și Patrick Richards, toți cu câte 10 puncte, au fost principalii marcatori ai echipe clujene. Ultimele partide ale acestui an sunt programate, tot sub formă de turnee, săptămâna viitoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu