Panică la CFR. Feroviarii, la un pas să rateze meciul cu Floriana din Liga Campionilor!

Foto: Dan Bodea

Lotul campioanei Ligii 1 la fotbal, CFR Cluj, a trecut prin momente de panică, în noaptea de luni spre marți, după ce autoritățile române au inclus Malta pe lista actualizată a țărilor din zona galbenă, considerate cu risc epidemiologic ridicat și pentru care la sosirea în România este necesară carantina.

Institutul Național de Sănătate Publică a publicat, luni seara, această listă pe care a intrat și Malta, unde feroviarii vor întâlni, totuși, miercuri seara, pe FC Floriana în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Decolarea aeronavei care îi va transportat în cele din urmă pe CFR-iști în Malta, a fost pusă sub semnul întrebării până când clubul feroviar a primit acordul Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Afacerilor Interne.

Plecarea spre Malta este programată la ora 11:00, iar marți seara, feroviarii vor efectua antrenamentul oficial, pentru ca miercuri, de la ora 22:00 să întâlnească în manșă unică pe FC Floriana. Dacă nu ar fi primit derogarea din partea Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Afacerilor Interne, CFR ar fi pierdut la masa verde înfruntarea din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Indiferent de rezultatul partidei CFR își va continua aventura europeană, în Europa League, vișiniii urmând să intre, în cazul unui eșec, pe ruta campioanelor și să întâlnească alte echipe eliminate din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Dacă va trece de Floriana, CFR va întâlni în turul doi preliminar al UCL pe Dinamo Zagreb, pe teren propriu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu