Noaptea adevărului! CFR încearcă să dea lovitura la Sevilla

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj întâlnește, joi, de la ora 22:00 multipla deținătoare a trofeului Europa League, FC Sevilla. Meciul se disputa pe terenul formației andaluze, iar campioana Ligii 1 pornește cu șansa a doua în condițiile în care în manșa întâi cele două oponente au remizat, scor 1-1, pe arena Dr Constantin Rădulescu.

După o serie de cinci partide fără victorie, incluzând aici și prima manșă din 16-imile Ligii Europa, cu CFR, Sevilla a obținut un rezultat important în ultima etapă de campionat învingând cu 3-0, în deplasare, pe Getafe, ocupanta locului 3 înaintea partidei amintite. Andaluzii nu au probleme de lot și sunt cotați cu prima șansă în returul cu CFR.

Feroviarii domină autoritar întrecerea internă și se pregătesc să sărbătorească al treilea succes consecutiv în campionat, iar evoluția din manșa întâi cu FC Sevilla, dar și jocul de la Craiova, în fața Universității, sunt argumente puternice pentru ca trupa lui Dan Petrescu să dea o nouă lovitură în cupele europene. Reamintim că în acest sezon CFR a obținut rezultate impresionante învingând, în deplasare, pe Celtic Glasgow și pe Stade de Rennes și a mai obținut victorii importante pe teren propriu în fața lui Glasgow, sau Lazio Roma.

FC Sevilla – CFR – Echipele probabile:
Sevilla: Bounou – Kounde, Gudelj, Diego Carlos – Jesus Navas, Joan Jordan, Fernando, Reguilon – Suso, L. De Jong, Ocampos
Antrenor: Julen Lopetegui

CFR Cluj: Arlauskis – Cr.Manea, Burcă, Vinicius, Camora – Djokovic, Bordeianu, Hoban – Deac, Traore, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Meciul dintre FC Sevilla și CFR Cluj se joacă de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu