Nimic nou. ”U” își continuă seria rezultatelor de egalitate

Foto: Dan Bodea

Opt jucători noi și doi reveniți după împrumuturi n-au schimbat, deocamdată, nimic în exprimarea sportivă a universitarilor lui Adi Falub. ”U” și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci oficial din 2020, în eșalonul secund. Dacă echipa oaspete este una dintre aspirantele la promovarea în eșalonul de elită, alb-negrii speră să evite retrogradarea și exact ca o echipă la retrogradare au jucat. Bine așezați în teren, determinați, dar lipsiți de inspirație.

Nici piteștenii nu au arătat mai multă calitate astfel că, ocaziile clare de poartă au lipsit. O dublă oportunitate a avut ”U” în minutul 28, culmea, după o execuție ratată a lui Mailat. Portarul oaspeților a trimis mingea în corner, iar centrarea venită de la colțul terenului a fost reluată în bara transversală de Iancio.

Pe fondul unui joc care nu putea să ducă decât spre un nou rezultat de egalitate, FC Argeș a deschis scorul în minutul 42, după ce Dur-Bozoancă a scăpat o minge în față, iar Blejdea, pe fază, a împins mingea în plasa porții. Argeșenii puteau închide meciul în minutul 57 după un contraatac cu Blejdea în rol principal, scăpat singur cu Dur-Bozoancă. Fotbalistul oaspeților a ratat incredibil și Universitatea a început să dea semne că se trezește.

Falub a înțeles până la urmă că fără Dorin Goga nimic nu se putea întâmpla pe teren, așa că l-a aruncat în luptă pe veteranul golgheter, iar prezența lui pe gazon a schimbat jocul echipei. În minutul 77 Goga i-a pasat perfect lui Mailat și mijlocașul de bandă a restabilit egalitatea cu o execuție simplă, la colțul scurt.

Finalul de meci a fost pe muchie de cuțit. Universitarii au dat senzația că pot să întoarcă rezultatul, piteștenii au dat cu piciorul la trei puncte după ce Deslandes a ratat, în prelungiri. ”U” a înregistrat al cincilea rezultat de egalitate la rând și, cu 26 de puncte, este în continuare în partea inferioară a clasamentului.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. utu says:

    era de asteptat.echipa nu e omogena.dupa cum pasele curg se vede din avion ca cei din teren nu au un bagaj tehnic de nivelul la care joaca. e tarziu sa le mai aduci inbunatatiri caci pe acesti studenti nu-i duce nici mintea. e ridicol sa faci antrenamente care sa nu inbunatateasca jocul macar la capitolul tactic. antrenorul ar trebuii sa renunte la metodistul fara metode sau experienta dar cu gura mare. aduceti un bun motivator si faceti o tactica adecvata altfel va duceti in ropot de aplauze in liga 3.

Postaţi un comentariu