Nimic nou în ploaie. CFR, a șasea victorie

Foto: Dan Bodea

Meciul dintre CFR Cluj și FC Voluntari programat în cadrul etapei a VII-a a Ligii 1 s-a disputat pe arena Dr Constantin Rădulescu pe ploaie, prima parte, și a respectat în mare strategia implementată de Dan Petrescu: ”Lovește și fugi”. Gazdele au lovit chiar mai repede decât se așteptau chiar și adversarii. În minutul 5 Omrani a împins lejer în poartă o centrare a lui Deac. Căpitanul celor din Voluntari, Vasile Maftei, nu a uitat că șefii din Gruia l-au păcălit la bani și a făcut tot ce i-a stat în putință să-și regleze conturile.

I-a pasat perfect lui Voduț, atacantul a trecut ca-n curtea școlii de Vinicius, dar a fost blocat de Vâtcă. Urmează alte trei (!!!) situații pentru CFR. Culio din afara careului, Omrani de la 12 metri și Deac de la marginea suprafeței de pedeapsă nu l-au putut învinge pe Petrariu. Meciul s-a terminat în minutul 37 după un șut în forță a lui Hoban, respins în față de portar și fructificat de Vera. Cele două echipe nu au reușit nici de data aceasta să fenteze regulamentul de desfășurare a unui meci de fotbal și au revenit pe gazon pentru repriza a doua.

În minutul 64 Culio a reușit o reluare frumoasă, din plonjon, dar fără efect pe tabela de scor. A mai încercat și Balaur un șut de la distanță, ca să echilibreze statistica situațiilor și cele două combatante au așteptat cuminți fluierul final, care a venit după alte trei minute adiționale. CFR rămâne lider în clasamentul Ligii 1, cu 19 puncte și a adunat șase victorii consecutive. Mai mult, echipa lui Petrescu nu a încasat gol de 600 de minute.

Distribuie:

Postaţi un comentariu